Muste

Tilaa ilmainen muste

Klikkaa tästä, ja tilaa ilmainen mustekasetti.

Ilmainen muste - tilaus ohje:

1. Mene inkClub-mustekaupan sivuille klikkaamalla tästä.

2. Valitse oikea valmistaja (Canon, Epson).

3. Valitse mallisi listasta niin saat tulostimeesi sopivan musteen.

4. Tilaa muste ja uutena jäsenenä saat sen ilmaiseksi.

Aina edulliset musteet

inkClubin kautta saat aina musteet edulliseen hintaan. Alennukset musteista ovat aina 40-75 % Canon, Epson, Lexmark, HP, Samsung, Minolta ja Brother tulostimiin.

Kokeile nyt ja totea, että edullinenkin muste voi olla hyvä muste!

Muste kulut kuriin, näin säästät muste kustannuksissa

Jos kuulut niihin ihmisiin joiden mielestä muste on yleensä liian kallista, kannattaa lukea seuraavat vinkit. Näiden vinkkien avulla voit säästää mustekuluissa.

Mustevinkki 1:Valitse oikea tulostuslaatu kun tulostat dokumentteja mustetulostimella. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä paremman laadun valitset sitä enemmän mustetta kuluu. Mustekulutuksen lisäksi tulostaminen kestää kauemmin. Valitse siis esimerkiksi tekstidokumentteja varten huonompi tulostuslaatu, joka ei kuluta mustetta yhtä paljon

Mustevinkki 2: Jos tulostimesi tarjoaa automaattisesti uuden mustekasetin tilaus linkkiä kun muste on loppumassa, ei kannata tilata mustetta sitä kautta. Muste on huomattavasti kalliimpaa kuin erikseen hankittuna.

Mustevinkki 3: Tulostinvalmistajien omat mustepatruunat ovat kalliimpia kuin erillisen valmistajan muste. Kuitenkin ns. nimettömät musteet ovat yhtä laadukkaita mutta edullisempia.

Noudata näitä vinkkejä ja tilaa muste inkClubista. Näin säästät mustekuluissa!.