Näin valitset oikean mustekasetin tulostimeen

Kun olet tilaamassa mustetulostimeen tai lasertulostimeen uutta mustekasettia, värikasettia, mustepatruunaa tai väripatruunaa, kannattaa ensimmäiseksi tarkastaa tulostimesi valmistaja ja tulostimen malli. Yleisimpiä tulostin (mustetulostin, lasertulostin) valmistajia ovat Canon, HP, Epson, Samsung, Minolta ja Lexmark. Tulostimen malli on yleensä kirjain- tai numerosarja joka näkyy tulostimen edessä tai tunnistelevyssä jossa on myös tuotteen sarjanumero. Myös mustekasetissa saattaa olla mallinimi

Tilaa ilmainen mustekasetti klikkaamalla tästä

Kun olet löytänyt tulostimen valmistajan ja mallin voit katsoa alla olevista linkeistä löytyykö inkClubilta mustetta tulostimeesi:
Canon , Epson , Lexmark , HP , muut

Monet valmistajat myyvät tulostimia edullisesti, tarkoituksenaan saada voitot myymällä kallista mustetta tulostimeen. Yhteistyökumppanimme inkClub tarjoa kuitenkin tulostimeesi sopivat laadukkaat ja pitkäkestoiset musteet edullisesti. Kaikki mustekasetit ja värikasetit ovat saatavilla 40-75 %:n alennuksilla. Lisäksi saat ilmaisen mustekasetin (0 euroa) kun liityt. Voit siis kokeilla palvelua veloituksetta, maksat vain postimaksun. Näin voit todeta, että muste on hyvälaatuista.

Erilaiset mustepatruunat, mustekasetit, värit ja väripatruunat

Alkuperäispatruunat ovat valmistajien itse valmistamia mustekasetteja. Valmistajista lähes kaikki valmistavat itse myös mustetta tulostimiin. Printteri valmistajista ainakin Canon, Lexmark, HP, Epson ja Samsung myös valmistavat itse mustetta. InkClub pyrkii tarjoamaan myös alkuperäiset mustekasetit valmistajien mustekasetti hintoja edullisemmin.

Ekopatruunat ovat uudelleen täytettyjä alkuperäisiä mustekasetteja. Mustekasetit on kierrätetty ympäristön suojelemiseksi. Vanhat mustepatruunat on lähetetty täyttötehtaaseen jossa mustekasetti puhdistetaan, siihen lisätään muste ja sen toiminta testataan. Koska mustepatruuna on kierrätetty on se alkuperäistä mustetta edullisempi ja samalla myös ympäristöystävällisempi mustevaihtoehto.

Yhteensopivat mustekasetit eivät ole tulostimen valmistajan valmistamia mustekasetteja vaan ne on valmistettu yhteensopivaksi tulostimen kanssa. Ne ovat kuitenkin täysin sopivia tulostimeesi ja aivan yhtä laadukkaita vaihtoehtoja tulostimesi musteeksi. Tilaa näyte jo totea itse, kuinka laadukkaita mustekasetit ovat.

inkClubin yhteensopivia mustekasetteja ja ekomusteita valmistavat tarkkaan valitut ja laatuvaatimukset täyttävät yhteistyökumppanit. Mustekasetti kumppaneita valittaessa on painotettu musteiden laatua ja mustekasetin sopivuutta. Erilaiset testit ovat osoittaneet yhteensopivien mustekasettien laadun ja edullisuuden. Tilaamalla kauttamme mustetta tulostimeen voit säästää huomattavia summia mustekuluissa.

Tilaa ilmainen mustekasetti klikkaamalla tästä